lørdag den 26. oktober 2013

Lørdag i oktober

Herhjemme hos os, eksisterer stress og pressede weekender ikke. Det hænger selvfølgelig lidt sammen med, at jeg er gået på barsel, og inden da var 'selvvalgt hjemmegående' for lige at slå fast - Så modtager man intet fra det offentlige når man har titlen som hjemmegående! Det er egen kistebunden der bruges af.
Vores weekender er derfor aldrig rigtigt booket op. Vi tager det som det kommer, og lader vejr og vind bestemme hvilken retning weekenden bringer. Drengene kan lide det. Bare det at være sammen med os, på deres præmisser elsker de! Efter den mindste, Casper, er startet i børnehave, og har fået såret sin eftermiddagslur væk. Så mærkes det virkelig tydeligt, at weekenden ikke skal være for presset for ham - ellers vælter korthuset.
Efter frokost, en morfar på sofaen og lidt brætspil kaldte efterårsvejret på os. Det blæste lidt, så vi tog en drage frem.
Oliver gav den fuld gas, og knoklede med at få den op. Det lykkedes masser af gange. Og bedst som linen var stram - så slap Casper! Så vi måtte ud opløbet et par gange efter den vilde drage. Det er jo vildt hvor meget sådan en simpel ting kan bringe lykke - og sved på panden. Drengene syntes bare det er fedt, og kunne blive ved i uendeligheder:)



Vi bor på et nedlagt landbrug - fritidslandbrug hedder det faktisk i forsikrings regi! Kæmpe grund, masser af plads og enorme mængder træer. Disse træer smider også alle deres blade. Til mine forældres undren forstår de stadig ikke hvorfor vi ikke river blade sammen og putter dem i komposten. Hvornår mon det går op for dem, HVOR mange blade der egentlig er? 

...anyway. Blade er så meget andet end noget som bliver til muld. Det er knald god underholdning:) 



God weekend derude i blogland...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar