torsdag den 31. oktober 2013

Oktober stormen 2013

Egentlig lidt spøjst.. I flere dage op til blev vi varslet om den Almægtige Storm! Tirsdag var der lige lidt nyhedsstof. Onsdag var det en mindre notits på side 117 i avisen. Torsdag - INTET... Men selvfølgelig er det også begrænset hvor meget kaffe der kan brygges på de bønner.

Her hos os - vælter der altid et eller andet når det stormer. Vi bor så også på en grund som er en del større end et parcel, og har vores egen mindre 'skov'. Denne gang var ingen undtagelse. Bum! Lige ned i drengenes legetårn lagde der sig en ordentlig gren. Der er vælte lidt mindre rundt omkring, men heldigvis ingen skader. Til gengæld er der faldet oceaner af små grene ned på plænen - og masser af dem er de der mos belagte banditter! Du ved, dem flere bruger til dekoration og sådan, til jul! Så jeg har trosset tyngdekraften og samlet et ordenligt læs - ved der er flere i familien som bliver 'ih så åh' så fornøjelig glade:) - den kære mand i hjemmet ryster voldsomt på hovedet hvert år, for det er jo bare nogle tørre pinde, som vil gøre det godt i flismaskinen.....



Oliver i stormen foran det stakkels tårn. 
- Han har i øvrigt sin nye vinterjakke på fra H&M. Faktisk en enormt lækker en af slagsen, til den fede pris af 400kr. Oliver elsker den allerede, den har bla, blødt kvalitets fleece i hætten - så den er god at putte sig i om morgenen siger han:) Vi har prøvet lidt forskellige overtøjsmærker de seneste år. Hummel, Molo, Didriksons og Hust&Claire. Jeg har været fuldt ud tilfreds med kvaliteten - det eneste er altså bare at prisen er skruet højt op efterhånden. Oliver er skudt i vejret, så den jakke jeg købte på bud i januar, var simpelthen for kort nu. Så nu tester vi denne fra H&M. Den kan fås Her - kun online. Den laves også i en pigemodel. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar