søndag den 27. oktober 2013

Mærk Næstved

Det er vore bys slogan...

Jeg ved ikke helt om jeg nogensinde kommer til at forstå "Mærk" delen. Skal vi mærke at byen er i live, eller at den bliver bragt til live? Eller at den summer af liv? Byrådet har i hvad fald fået meget høvl undervejs for sloganet. Det bliver ofte brugt i debatindlæg i lokalsprøjten, når der skal skrives noget negativt om kommunen. Tit noget noget med en borger som føler sig overset, og derfor "ikke kan Mærke Næstved"... Bum bum

Nå men, idag stod den påMÆRK NÆSTVED LØBET 2013 på den nye omfartsvej. Løbet udsprang sidste år af, at Næstved havde fået ny omfartsvej, og hvad var bedre end at alle borgerne kunne komme ud og "mærke" den nye vej, og samtidig indvige den:) Mener der var omkring 1800 løbere sidste år.
I år blev succesen gentaget, nu med længere ruter, bla. En halvmartaton. Sidste år var der kun en 5km.

Oliver vores ældste på 5halvt og hans mormor af årgang '56, havde tilmeldt sig løbet. De løb sammen  5 kilometer, hvor Oliver var notet på børneruten, som vist gik op til 12 år.

Morfar var ved målstregen med kikkert og kamera, så var der en til at tage i mod. Kristian, Casper og jeg tog plads på ruten ved 3km med masser af flag. Oliver løb med det største overskud forbi os, med smil og masser af overskud. Tårerne trillede ned af kinderne på mig, mens kamera og flag skulle samarbejde var der nogen som sagde ukontrolerbare hormoner! Christ! Casper råbte alt hvad han kunne da Oliver var i sigte "KOM SÅ OLLlIVEEEER" Nøj hvor var vi stolte!

Oliver kom i mål som nr 23 barn ud af nogen-og-halvtreds. Med en tid på 45,3min. Han var ikke til at skyde igennem:) endnu bedre variant Mormor blev nr 167 i hendes kategori - for så havde han jo i og for sig slået hende - børnelogik!

Han er allerede klar til næste år, og der vil han gerne løbe 7,5km! Han er sgu sej, MIN søn. Det erlands tredje løb i hans korte liv han har deltaget i.

Og det fede er, som mormoren siger "Han brokker sig ikke undervejs!"





Ingen kommentarer:

Send en kommentar