fredag den 1. november 2013

Ikke en helt almindelig fredag...

Pædagogisk dag i børnehaven - har aldrig sat mig ind i hvad pædagogerne egentlig laver den dag. Det er jo nok noget fancy stof krydret med en god gang klippe klistret og masser af kaffe - eller...?

I hvad fald har ungerne fri.

Vejret indbød ikke heeeelt til den store udflugt. Dog havde den skarpe-øknomiske-husmor spottet at Sportsmaster havde tilbud på dere Hummel StadilHigh sko, med en besparelse på 40%. Ikke helt tosset - specielt ikke når drengene nærmest synkront er ved at få buede tæer pga skoene klemmer. I know, var total naivig tænkte at den liiiige kan gå til vinterstøvlerne skal brug. Det var dog alligevel FOR kriminelt efterhånden. Så afsted med os. Vi har ikke prøvet High modellerne før, ved dog at mange sværger til dem året rundt, Oliver har i en del rum tid gjort opmærksom på at det var hans næste ønske par sko. Så ønsket gik i opfyldelse - og lillebror. Han syntes bare alt er sejt som Oliver gør! Så nu må vi se hvordan det funker med dem.

Eftermiddagen bød på en kort 'morfar' for den ældste og yngste i huset. Oliver og jeg kastede os over lidt kagebagning. Han elsker den alene tid vi giver ham, kan mærke det er guld værd - og han vil rigtig gerne det køkken halløj - bare ikke lige oprydningen. Han er nysgerrig omkring processen for tingene, og vil gerne måle, veje og røre. Så det er vel med at smidt dit viden ind i knolden på ham, inden han bliver en bumsefyldt teenager der bare siger fucking nej jeg gider bage! 


Her i huset er vi altså ikke salmonella forskrækkede:)

Casper fik det sidste søvn ud af øjet, da han så de 'seje Bumle og mcQueen muffns'... Sukkerbillederne er en spot vare fra Rema1000



Efter kagespisning, kaffe og the. Gik turen ud i det forblæste vejr med regn på toppen.. Brrrr
Da fingervanterne var blevet tilpas kolde og våde søgte vi ind igen. Drengene fik på jagt i mine skabe på kontoret "hvor der er Så meget spændende" ifølge Oliver:) de fandt nogle kulørte tændstikker, lim og karton. Så måtte den kreative del ellers begynde. Håndværkerens gik også igang med at konstruerer - selvfølgelig fik marterialerne skylden for at huset ikke kunne stå af sig selv men altså, hvem fanden kan også bygge et to plan hus af hobby lim og blå tændstikker? 




Oliver havde ønsket pizza idag. Så han måtte endnu engang op på skamlen i køkkenet og agerer medhjælper. Casper ville selvfølgelig også være med i det hyggelige tomands skab. Så han fik kniv, spækbræt og agurk. Kniven er fra www.kitchin4kids.dk , det er sådan en special fætter som godt kan skære - men ikke i fingerne, som der så fint står på emballagen. Den dur altså Så også kun til agurk. 


Det var ren Lola Jensen overskuds agtig mor i køkkenet, ifølge manden. Han stod og rev sig i håret i hjørnet. For hvis der er noget han ikke kan lide, så er det når ungerne skal skære med kniv - men han lader dem glædeligt køre hans minigraver ud og ind af garagen mens han går ved siden af tsk tsk... Jeg er noget mere kølig hvad det angår, de lærer det på den hårde måde(!) Men altså det VAR ren og skær idyl. Hvorfor kom der ikke lige nogen forbi i de 4 minutter og så hvor overskuds agtig hjemmet lige var. Mens den kære mand lige giver et lille kys på munden, og drengene skriger af grin. Ren idyl siger jeg bare! 




Og vi kom faktisk igennem uden blod på køkken bordet



Ingen kommentarer:

Send en kommentar